Fotografohet gjatë testimit Mercedes C – Class i ri

Mercedes C Class asht pak vjet i vjetër, por kjo nuk e ka ndalr kompaninë gjermane me punue në versione të reja të klasës së njohun.

Asht fotografue gjatë testimeve nji prototip, në të cilin shihen pak dallime nga modeli paraardhës.

Ndryshimet ma të mëdhaja priten në akse dhe në sistemin e mbrendshëm, dhe dizajn të ri në interier.

Modeli i ri Mercedes C Class pritet me u lansue në fund të vitit të ardhshëm.

mercedes mercedes1 mercedes2 mercedes3 mercedes5 mercedes6 mercedes7 mercedes8