“Gjithmonë gati!”: Korea e Veriut pregadit raketat (foto)

Korea e Veriut thotë se po ban gati raketat për me sulmue bazën ajrore amerikane në Guam.

Diktatori Kim Jong-un tha se, Donald Trump ashyt nji plakush.

Simbas vendit komunist, amerikanët janë maniakë të luftës bërthamore.

Kurse, presidenti amerikan, Donald Trump, thotë se SHBA ka me reague me zjarr dhe tërbim nëse preket toka amerikane.

Tensioni mbetet shumë i naltë mes dy vendeve, ndërkohë që Korea e Veriut ka nise mobilizimin e popullsisë.

Nji admiral britanik tha për Daily Star se shanset që me nisë lufta janë 50 me 50.