Google ban mrekulli me robota. Kqyreni qenin robot me qenin pernime!

Ky asht roboti i fundit i kompanise se Google, Boston Dynamics group, dhe e ka ba qenin Fido me u shqetesue.

Kurre s’ka pa diçka si roboti qe e kane quejt Spot.