Google me aplikacion edhe n’pasqyren tuej!

aplikacioni

Google së fundmi asht tue punue mbi nji projekt që ju lejon të merrni perditësime në lidhje me trafikun, motin, rezultatet e ndeshjeve dhe krejt planifikimet tueja.

Flitet për nji program i cili asht instalu në pasqyrë.

Kjo ishte idea inovative e Max Braun i cili arriti me transformue pasqyrën e tij të tualetit në nji aplikacion gjigand.

Në ‘Medium News’, ai shpjegon hapat për me kthye pasqyrën tuej në nji aplikacion modern!

 

3-aplikacioni

 

4-aplikacioni

 

5-aplikacioni

 

6-aplikacioni