Harta e Google, qe çka thotë për Kosovën dhe Shqipninë

Motori i kërkimit, Google ka nxjerrë nji hartë për vendet ma të kërkueme në të, si dhe karakteristikat që shkruhen ngjitun me vendin. Në këtë hartë nuk mungon edhe Kosova e Shqipnia.

Për Kosovën shkruhet, “Kosovo is The newest Country”, (Shteti ma i ri).

Bashkëngjitun me shtetin e Shqipnisë në hartë shkruhet ” Albania is cancelled” (Shqipnia asht fshi).

Mendohet që kjo hartë ka me shërbye si referencë turistike për vendet përkatëse.

Disa nga përshkrimet e bame në hartë:

Islanda asht mrekulli. Skocia nuk asht nji vend i vërtetë.

Wellsi asht ma i mirë se Anglia. Anglia asht e ngatërrueme.

Belgjika asht nji qytet. Norvegjia asht pjesë e Mbretnisë së Bashkueme.

Andora nuk asht Afrika. Spanja asht perandori. Monako nuk asht nji shtet.

Vatikani asht nji tempull hindu. Shqipëna asht fshi.

Malta asht e shtrejtë. Mali i Zi asht nji vend i vogël. Greqia asht shtëpi. Bullgaria asht nji vend i bukur. Turqia asht kali i Trojes. Kosova asht shteti ma i ri.

Austria asht Gjermani. Gjermania asht nji vullkan. Polonia nuk asgt e humbun. Rusia asht nji enigmë etj.

38e0a51100000578-3811534-image-a-61_1475062832088-1