Harta e tërmeteve qysh prej vitit 1973 në krejt botën (video)

Kjo video kallxon në 45 sekonda hartën e tërmeteve në krejt botën qysh prej vitit 1973. Video e publikueme nga gazeta italiane “Corriere”, kallxon zonat seizmike me rrezikshmëni të naltë.

Harta planetare kallxon zonat ku ka pasë numrin ma të madh të lëkundjeve seizmike dhe intensitetin e tyne në ma shumë se 4 dekada.

Ende nuk dihet numri i saktë i tana tërmeteve të rana, por ajo që dihet asht se ma pak tërmete ka pasë Afrika Qendrore.

Klikoni këtu për videon.