Historia që e ka thye rrjetin: Shkon nji adoleshente te berberja…Kqyreni! (foto)

Kjo histori ka preke zemrat e miliona njerëzve në krejt botën.

Nji adoleshente në gjendje depresive shkoi në nji sallon bukurie dhe i kërkoi berberes që me ja heqë komplet flokët mbasi i kishte në gjendje katastrofale.

Por, berberja, Kayley Olsson, refuzoi që me ja rrue kryet.

Në vend të kësaj, ajo kaloi 13 orë tue punue me flokët e 16-vjeçares dhe krijoi nji model shumë të bukur.

Ngjarja u regjistrue në Waterloo, SHBA.

Berberja 20-vjeçare tha se çika vuente nga depresioni i randë, aq sa nuk i ka kreh ma flokët e saj.

Ajo shkoi në sallon mbasi kishte ardhe dita për me ba foton e shkollës.