Huqja e komunës së Drenasit me përvjetorin e çlirimit

Komuna e Drenasit ka harrue se para sa viteve ka përfundue lufta në Kosovë dhe çlirimi i kësaj komune.

Në organizimin e komunës së Drenasit për me shënue ditën e çlirimit të kësaj komune, në banerin me të cilin urojnë qytetarët për ditën e çlirimit, e kanë ba “Drenas, gëzuar 19 vjetori i çlirimit”, tue ia huqë kështu, mbasi nga 18 Qershori i vitit 1999, kur u çlirue Drenasi, kanë kalue 18 vjet e jo 19 vjet.

Shperndaje në: