I pasuni e braktis Porsche’n, i varfni nuk e len as karrocen, qe pse!

Reshjet e denduna në veri të Kinës kanë shkaktue të paktën 75 viktima.

Vendi po perjeton përmbytjet ma të këqija të viteve të fundit.

Ndërsa këto foto tregojnë dy anët e zhvillimit në Kinë.

Nji i pasun ka vendos me braktisë kerrin e tij Porsche, por nji i varfën nuk largohet nga karroca e tij, edhe pse rrezikon jetën.

Kina ka njoft nji bum të pazakontë ekonomik vitet e fundit, shoqnue megjithatë nga nji thellim i hendekut mes të varfënve dhe të pasunve.

 

2-kina

 

4-kina

 

5-kina