iBeat, sahati që mundet me jau pshtue jetën

A mundet nji orë e mençun me qenë çelësi për me pshtue jetën tuej në rast të nji ataku të papritun kardiak? Kur e mendon të doket absurde se qysh nji orë inteligjente mundet me ba këtë gja, por tashma asht e mundun nëse keni monitoruesin iBeat.

iBeat asht nji orë, e cila lidhet mjaft thjeshtë me telefonin tuej dhe ju mundëson me i monitorue rrahjet e zemrës. Kjo orë e e mençun mundet me jau pshtue jetën mbasi ajo asht e aftë për me i mbajtë në vëzhgim të vazhdueshëm rrahjet e zemrës suej.

iBeat ju kallxon kur zemra juej papritun fillon me ngadalësue ose ndalon. Nëse iBeat, zbulon menjiherë shejat e sulmit kardiak apo nji ndërpremje te papritun të zemrës ajo ka me lshue nji alarm dhe ju pyet nëse jeni mirë.

Ajo shfaq dy opcione, të cilat janë: “Jam mire” dhe “Nuk jam mirë”. Nëse ju zgjidhni opcionin “Jo nuk jam mirë” ose nuk reagoni mbas 5 sekondash, iBeat ka me i lajmërue familjarët e tuej dhe emergjencën tue i dërgue atyne nji mesazh.

Ora, gjithashtu asht e pajisun me GPS në mënyrë që famijlarët me marrë nji hartë të vendndodhjes tuej dhe me vnue re nëse jeni tue lëvizë apo jo.