Infuse Pro 5, aplikacioni i ri i iPhone, mësone funksionin e tij

Infuse Pro 5 asht aplikacioni ideal për me pa video në iPhone në 14 formate të ndryshme. Infuse mbështet iOS 10, asht i integruaem me trakt.tv dhe ofron mbështetje të plotë për titrat.

Shumë e realizueme edhe pamja grafike, me kontrolle specifike dhe cilësi të shkëlqyeme video dhe audio.

Infuse Pro 5 mbështet këto standarte: MP4, M4V e MOV, MKV, MP4, AVI, WMV, M4V, MOV, MTS, FLV, OGM, OGV, ASF, 3GP, DVR-MS, WebM dhe WTV.

Përfshin nji mbështetje të plotë për audio Dolby Digital Plus (AC3/E-AC3), DTS dhe DTS-HD.