iPhone 7 ka me u shitë bashkë me “AirPods”, qe çka janë dhe pse shërbejnë

Nji nga fjalët e përhapuna së fundi në botën e teknologjisë, asht se iPhone 7 nuk ka me pasë ma vendin për vendosjen e ndëgjueseve.

Tashma të gjithë janë kureshtarë me ditë se qysh Apple ka me ua ba njerëzve të mundun që me ngue muzikë.

Simbas 9to5mac, Apple po krijon nji palë ndëgjuese pa kabllo, të cilat me shumë gjasë kanë me u quejtë “AirPods”.