iPhone 7 tejkalon Google Pixel

Janë publikuar të dhanat e para benchmark për dy modelet e reja Google Pixel e Google Pixel XL, pajisje që monton procesorin Snapdragon 821 me dy bërthama dhe 2.15GHz ose 1.6GHz dhe 4 GB RAM. Pikët e arrituna janë krahasue menjiherë me ato të iPhone 7 dhe iPhone 6s.

Qe rezultatet e arrituna:

Google Pixel – Single core 1580, Multi core 4100
iPhone 7 – Single core 3430, Multi core 5600
iPhone 6s – Single core 2508, Multi core 4106