iPhone 7 vs Galaxy S7, qe cili e ka kamerën ma të mirë

“iPhone 7” bani bujë me daljen e tij, por jo të gjithë mbeten të kënaqun nga risitë. Tue e krahasue kameran e “iPhone 7” me atë “Galaxy S7”, ka rezultue se ky i fundit asht ma i mirë.

Zhgënjyese kjo mbasi “Apple” përmirësoi kamerën në modelet e reja, por mesa doket nuk po arrin që të mbizotnojë në treg.

Kështu, për t’i testue kqyrni fotografitë e bame me “iPhone 7” dhe ato me “Galaxy S7”.