‘Iphone SE’, kjo asht forma e tij!

Thuhet “Iphone SE” do të jetë “smartfoni” ma i mirë i prodhuem nga “Apple”, tue u bazu në performancat dhe çmimin e tij.

Nepërmjet fotografive paraqiten imazhet se si do të duket “Iphone SE”.

Çmimi i tij llogaritet të jetë jo ma shumë se 400 dollarë, që nuk janë shumë në krahasim me performancat e tij që janë të ngjashme e ndoshta edhe ma të mira sesa seria e “Iphone 6” dhe “6S”.

 

Ekrani i tij asht 4.7 inç.

Përveç fotografive kemi vendos edhe nji video ku flitet në lidhje me këtë “smartfon” që pritet të hidhet së shpejti.