Jeni të mërzitun? Këto foto kanë me jau zbukurue ditën (foto)

Nëse kjo ditë ka nisë me mërzi dhe dëshpërim, këto foto kanë me jau zbukurue atë.

Ato janë pjesë e nji prej konkurseve ma të randësishëm në botë.

Bahet fjalë për garën e “Nature Photographer of the Year”, nga National Geographic.

Fotot tregojnë se sa i bukur asht planeti ynë.

Shperndaje në: