Jeta bardhë e zi, shihni fotot ma të mira të vitit!

Këto janë fotot bardhë e zi nga anembanë botës që kanë fitue çmime në “2017 Black and White Photography Awards”.

“MonoVisions Photography Awards” pranon foto nga amatorë dhe profesionistë, tue dhanë çdo vit çmime për imazhet bardhë e zi ma të bukura.

Çmimet jepen në 12 kategori dhe fituesit marrin nga 5 000 dollarë secili.

Juria përbahet nga nji panel fotografësh dhe kritikësh.

Shihni krejt fituesit ma poshtë: