Jeta mbrenda fisit kanibal në Indonezi, që nuk e njeh botën jashtë tij! (foto)

Këto pamje të pabesueshme tregojnë fisin e kanibalëve të Indonezisë, i cili nuk kishte asnjI ide se ekzistonin edhe njerëz të tjerë deri në vitin 1970, njofton The Sun.

Fotografitë tregojnë popullin Korowai në Papuan Lindore në Indonezi tue ndërtue shtëpitë e tyne në pemë, tue u nis për gjueti dhe tue i mbajt fëmijët në rrjeta të hedhuna në shpinë.

Asht e mundun që Korowai nuk kishte dijeni për ekzistencën e ndonji populli veç vetes së tyne para se të huejt të hynin në kontakt me ta në vitin 1970.

Korowai u njoftue se ishin kanibalë, por antropologët dyshojnë se këtë gja ata nuk e kanë praktitue ma.

Njoftime të fundit thonë se disa grupe, për me nxitë turizmin, i kanë fry mitit se kanibalizmi praktikohej ende.

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

 

Lexo edhe: