Ju kanë fshi prej Facebook? Kështu e zbuloni kush!

Unfriend Facebook

Dëshironi me i pa krejt njerëzit, të cilët ju kanë ba “unfriend” nga Facebook? Atëherë shtesa “Deleted” asht për ju.

Ndryshe nga Instagram dhe Twitter, Facebook asht vendi ku njerëzit flasin me miqtë e tyne të vërtetë.

Kështu, në mënyrë që mos me u “shokue” shumë, merreni sikur njerëzit jau kanë ba “unfollow”, e jo “unfriend”.

Who Deleted Me përfshin nji shtesë në Chrome që ju njofton sa herë që e “humbni” nji shok në Facebook.

Kur e klikoni linkun, ai ka me ju kallxue nëse jeni fshi nga lista e miqve të dikujt apo thjeshtë ai person e ka deaktivizue llogarinë e tij.