Kangëtarja me zanin e veçantë vjen me kangën e re “Largësia” (video)

Ashtu siç kishte paralajmërue, sot kangëtarja Jehona Lumi, ka publikue kangën e saj ma të re me titull ‘Largësia’.

Kjo kangë asht realizue nga ‘Dual Vox Studio’, pjesë e së cilës asht vetë kangëtarja, ndërsa videoklipin asht punue nga ‘Pink Moon Creative.

Ndryshe, Jehona ishte pjesë e ‘The Voice of Albania 2’, ku u vlerësue naltë për zanin e saj të veçantë dhe kishte arritë thuejse deri në fund të garës.