Keni m’u befasue se miliarda ka dhurue tash Bill Gates!

bill gates

Themeluesi i Microsoft’it, Bill Gates vazhdon me mbet njeriu ma i pasun në glob, pamvarësisht se ka dhanë 89.9 miliardë dollarë të akcioneve të tij.

Që nga viti 1994 Gates dhe bashkëshortja e tij, kanë dhanë nji total prej 35 miliardë dollarëve për bamirësi.

Ndërkaq në Qershor të këtij viti ata kanë dhurue edhe nji shumë prej 4.6 miliardë dollarëve, mirëpo kjo u ba e ditun vetëm këtë javë.