Keni telefona të moçëm? Qe sa mundeni me fitue nga shitja e tyne!

Nëse keni disa nga modelet e moçme të telefonave “Nokia” dhe “Motorola”, atëherë mund të fitoni shuma jo të vogla të pareve.

Faqja e internetit eBay ka vërejtë nji rritje masive të çmimeve të pajisjeve teknologjike të viteve 80 dhe 90.

10 telefonat që mund te shiten dhe shifrat monetare që ofrohen për to:

Mobira Senator -1,500 £

Motorola DynaTAC 8000X-250 £

Nokia 8800 -300 £

Nokia 9000 Communicator-500 £

Motorola 3200-250 £

Motorola StarTAC 130-240 £

Nokia 8810 -500 £

Nokia 8850 -400 £

Nokia 7280 -270 £