Kerre, luks, armë, kjo asht jeta e fëmive të sheikëve arab (foto)

Në botë ka shumë fëmi që shfrytëzojnë në maksimum pasunitë multimiliardëshe të krijueme nga prindit, apo brezat ma të vjetër.

Por në Arabinë Saudite, pasunia nuk asht thjesht monetare, ajo asht e lidhun ngushtë edhe me pushtetin që familjet e tyne kanë.

E kjo tregohet qartë edhe nga fotot që fëmitë e sheikëve publikojnë në rrjetet sociale ku nuk kanë të mungue pozat me kerret luksoze dhe kafshët ekzotike, por edhe fotot me armë, pa pas tutën e ligjit.

 

Shperndaje në: