Kerre te lame n’ar. Kqyrini!

kerre te lame n'ar

Tablloidi britanik Daily Mail i sjell ne foto kerret qe nji turist i pasun i Arabise Saudite i ka prue me veti ne Londer, per weekend.

Në flotën e tij përfshihet Lamborghini Aventador SV, që kushton 350 mijë sterlina, Rolls Royce që kushton 350 mijë sterlina, Mercedes G63, që kushton 370 mijë sterlina, dhe Bentley që kushton 220 mijë sterlina.
Krejt jane te lame me ngjyrë ari.