Kerret e Putin’it!

Fotografitë e kerreve luksoze të presidentit rus, Vladimir Putin, kanë “pushtue” mediat ruse. Këto fotografi janë ba publike nga nji kompani për modifikimin e kerreve, aty ku kerret e Putinit janë tue u modifikue.

Qyshdo që janë punue kerret, doket se Putinit i pëlqen stili britanik i kerreve, mbasi ato kanë pamjen e Rolls-Royce Phantom, Land Rover dhe Bentley.

13-1_1467824207-6831339 14-1_1467824202-9490536