Kerri kunder Avionit. Kush fiton? Kqyreni!

Garë e jashtëzakonshme ka ndodhe në aeroportin Avalon në Melbourne të Australisë.

Bëhet fjalë për nji garë epike mes avionit Boeing 737 dhe kerrit elektrik Tesla Model S.

Makina elektrike kalon në avantazh kur prek shpejtësinë maksimale prej 250 km/h.

Supermakina elektrike rrok shpejtësine prej 100 km/h për vetëm 3 sekonda.