Kerri ma i mire ne bote asht – Mazda MX-5! Kqyreni!

Ne vleresimin tradicional “World Car of the Year 2016”, si kerri ma i mire ne bote u shpall – Mazda MX-5. Ky kerr e fitoi edhe shperblimin si kerri ma se miri i dizajnuem.
Ne konkurence ishin edhe kerret Audi A4/A4 Avant dhe Mercedes GLC.