Keshni me lot: Këto kombinime të bluzave kanë me ju çuditë (foto)

Kur të shihni këto kombinime, s’paku keni me kesh.

Megjithatë edhe keni m’u habitë.

Por a nuk do donit ta kishit mendue ju të parët diçka të tillë?

Bluzat me sllogane janë në modë prej dekadash.

Ato janë nji mënyrë e bukur për me shpreh veten tuej

Në Shqipni, por edhe në Kosovë ky asht nji trend i ri.

Kqyreni këto foto dhe ndoshta frymëzoheni.

 

Shperndaje në: