Kështu duket përditshmënia n’Rusi, keshni me lot (foto)

Në imazhet dhe video-promovimet zyrtare vështirë se keni me i pa.

Femna nëpër rrugë, të ri të dehun, ushtarë që parakalojnë… të gjithë mbërrijnë nga përditshmënia e larmishme ruse.

Krejt këto përjetësohen nga fotografi profesionist rus, Alexander Petrosyan.