Kështu e parkoni kerrin me veç dy manovra (video)

Shumë shoferë hasin vështirësi me parkimin tue e pasë siklet qarkullimin në zona me trafik të dendun, gjithashtu ku ju duhet me veprue në zona të ngushta.

Tue e njoft këtë problematikë, në këtë video shpjegohet nji teknikë shumë e thjesht.

Mjafton të memorizoni këto dy levizje dhe parkimi nuk ka me qenë ma makth për ju.