Kështu e priti eklipsin diellor Trump me Melani’an (foto)

Presidenti amerikan Donald Trump e ka shikue eklipsin diellor nga ballkoni Truman i Shtëpisë së Bardhë.

Me syze përkrah bashkëshortes Melania Trump dhe djalit të tyne Barron, Trump ka shikue pjesën e eklipsit në Washington, DC.

Shumë amerikanë u fokusuen në këtë ngjarje mbasi u shënue eklipsi i parë i plotë në vend mbas dikun nji shekulli.