Këta janë 3 personat ma të ndjekun në Twitter

Kangetarja Katy Parry asht personi ma i ndjekun ne Twitter me 90 milione ndjekes.

Kjo ka ba qe Twitter me urue ate per kete arritje.

Listen e top 3 e plotesojne edhe Justin Bieber dhe Taylor Swift.