Këtë pjesë të avionit nuk e keni pa kurrë

Fluturimet e gjata munden me qenë shumë të lodhshme për udhëtarët, por edhe ma tepër për ekuipazhin e avionit. Po, ku pushojnë stjuardesat, kur fluturimet zgjasin disa orë.

Shumë prej avionave të tipit “Boeing 777” dhe “787” kanë nji palë shkallë që të çojnë në nji ndamje të njohun si Departamenit i Pushimit të Stafit.

Shumë pak njerëz kanë mundësinë me hy në ate zonë pothuejse sekrete. Shumica e udhëtarëve ka gjasa qe nuk e kanë ditë kurrë se nji vend i tillë egziston në avion, mbasi shkallët që të çojnë atje fillojnë mbas nji dere dhe përfundojnë në nji kat tjetër, mbi krenat e udhëtarëve.