Këto femna fitojnë miliona pa ba asgja… falë Instagramit

Doket se asht kthye goxha në modë kohët e fundit, me fitue pare dhe mos me punue asgja. Por e dini që në botë ka shumë njerëz që vetëm tue postue foto që mund t’i kenë ba për qejfin e tyne fitojnë miliona pare.

Këto çika quhen ndryshe modelet e Instagramit dhe jo vetëm, por edhe bosset e Instagramit, mbasi fitojnë mija funte vetëm me postimin e nji foto.

Paige Hathaway – 3.8 milionë funte në vit

Chantel Zales – 3.6 milionë funte në vit

Ana Cheri – 2.4 milionë funte në vit

Abigail Ratchford – 2.3 milionë funte në vit

Claudia Alende – 2.1 milionë funte në vit

Lacy Kay Somers – 2 milionë funte në vit

Amanda Lee – 1.9 milionë funte në vit

abii