Këto foto duhet me i pa, çka ju ban telefoni kur asht në rrymë!

Nji 13-vjeçare, Gabbie Fedro, kaloi nji djegie të shkallës së dytë mbasi perdori celularin e saj nderkohë që ai po mbushej.

Vajza thotë se teksa po e përdorte celularin, ishte godit nga rryma elektrike.

Kjo e fundit kishte kalue nga celulari në mvarësen e saj tue i shkaktue djegie në qafë.

Ajo përjetoi dhimbje të djegies së shkallës së dytë dhe tashma do ketë nji shejë në pjesën e qafës.

Kohët e fundit asht rritë numri i incidenteve të shkaktueme nga telefonat celularë dhe pajisjet e tyne.

 

2telefonbi

 

3-telefoni

 

4-telefoni