Keto jane ‘rrjedhjet’ ma te sakta te iPhone 7 deri tash

iphone7?

OnLeaks na ofron skicat ma te sakta e ma te detajueme deri tash te modelit te ri te iPhone 7, qe pritet me dale ne Shtator.

Keto skica thuhet se kane ‘rrjedh’ direkt prej furnizuesit te Apple – Catcher Technology, kompani qe i kompelton iPhone’at.

iphone-7-pro-watermarked
iPhone 7 – Pro
iphone-7
iPhone 7

 

Jane disa detaje qe dallohen ne keto skica:

•    Modeli me ekran ma te madh, i cili pritet me zavendesue  iPhone 6S Plus, e ka kameren me dual-lens, qe mundeson zoom ma te mire dhe thellesi ma te madhe te fotos.

•    Modeli ma i vogel s’e ka kameren dual-lens, por duket se prape asht kamera ma e madhe se e telefonave tjere.

•    Modeli ma i madh duket se e ka Smart Connector’in

•    Modeli ma i vogel nuk e ka kete konektor

•    Te dy modelet duket se nuk kane me pase ma konektimin per kufje, dhe ashtu si po flitet moti, iPhone 7 vjen me kufje wireless.

•    Modelet i kane te njajtat dimensione si iPhone 6S dhe 6S Plus.