Këto lloje të password’ave të Facebook munden me u vjedhë!

Mark Zuckerberg, ka ba thirrje për tanë përdoruesit e rrjetit social, Facebook, në lidhje me password’at.

Ai ka thanë që, password’at e lehtë, duhet me u ndërrue menjiherë, sepse viktima të hacker’ave janë personat që kanë password me numra dhe shkronja.