Kina e ban realitet autobusin që po e ‘tranon’ rrjetin!

Mund të duket si diçka nga e ardhmja, por autobusi kinez që shkaktoi kaq shumë habi në rrjet, tashma asht realitet.

Autobusi TEB (Transit Elevated Bus), i naltë dy metra, i lejon kerret me kalue poshtë tij.

Autobusi furnizohet me elektricitet dhe mban deri në 300 udhëtarë në trupin 21 metër të gjatë.