Ky asht Audi ma i fuqishem, qe kur del!

Asht testue vetura e firmës Audi, e cila ka me dalë në treg në vitin 2017.

Audi R8 V10 Plus, ka dhetë cilindra dhe 610 kuej fuqi me 5.2 litra V10, tue e ba ate kerrin ma të fuqishem të prodhuem ndonjiherë nga firma Audi.

 

2-audiii

 

3-audi

 

4-audii