Kjo asht moda ma e çuditshme në Instagram!

Femna që mbulojnë gjoksin me peshq. Ky asht trendi ma i fundit në Instagram, aty ku asht hapë nji llogari me emnin “fishbras”, në të cilin femnat anembanë botës postojnë fotot e tyne me peshq në duer, tue mbulue gjoksin.

Kjo faqe deri tash ka mbi 100 mijë ndjekës dhe popullariteti i saj po rritet çdo ditë.

Mirëpo, ende nuk dihet se përse femnat po i mbulojnë gjokset e tyne me peshq.

Screenshot_4-11 Screenshot_6-11