Kjo asht reale apo propagandë, shihne qysh ‘çmenden’ ushtarët mbas diktatorit korean (video)

Mbase për ata që jetojnë në sisteme demokratike ose që kanë kohë që kanë ndrrue sistemin qeverisës nga Diktatura në demokraci kjo çfarë bajnë ushtarët e Koresë së Veriut, por dhe njerëzit e thjeshtë, gjatë nji pritjeje të liderit të tyne sigurisht që duket qesharake.

Megjithatë pritje të tilla janë karakteristike për liderët që sundojnë në sisteme të tilla ku asht ngrit kulti i udhëheqësit që duhet si nji Zot.

Këtë tregojnë edhe këto pamje ku ushtarë dhe njerëz të thjeshtë rrezikojnë tue u hedh edhe në ujë për me ju afrue apo për me takue liderin supreme të Koresë së Veriut Kim Jong-un.

 

Lexo edhe:

Shperndaje në: