Kjo asht Toyota e drunit. Kqyreni

1-toyota

Kur asht fjala për konceptet e krijimit të kerreve, prodhuesit deshirojnë të bahen sa ma kreativë.

Toyota asht bashku me kompaninë e drunit në Tokyo Sumitomo Forestry, për të kriju kerrin e parë i cili përbahet nga druni.

Kompania japoneze ka ba zgjedhjen e drunit ngaqë me kohë druni lakohet dhe errësohet, kështu tue simbolizu kalimin e kohës.

Edhe pse kerri mund të lëvizë, vozitja e saj nuk asht legale mbasi që asht nga druni.

 

2-tojota

 

3-tojota

 

5tojota

 

6-tojota

 

7-tojota