Kjo BMW vjen me motor 3.0 litra!

BMW së fundmi ka hedh në treg kerrin ma të fuqishme me motor me gjashtë cilindra.

BMW 750d vjen me katër turbochargers, nji opcion të cilin e posedon vetëm Bugatti Chiron.

Modeli 7-Series ka motor 3.0-litra me 394 kuaj fuqi.

Kjo ja mundëson veturës që shpejtësinë nga 0 në 100 kmh me arritë për 4.6 sekonda.

Me këtë performancë, BMW 7-Series krahasohet edhe me modelin e fuqishëm M140i.

Motori i BMW’s ka tërheqje me tana rrotat dhe tetë shpejtësi automatike.

Ndërkohë nuk ka asnji informacion se sa mund të jetë çmimi i saj në treg.