Kjo foto ka ngjallë reagime në rrjetet sociale, qe pse (foto)

Fotografia e presidentit turk, Recep Tayyip Erdogan, me bashkëshorten e tij dhe çiftin Trump ka shkaktue debate në rrjetet sociale.

Komentuesit kanë vërejtë nji detaj ku shihet se si Erdogan mban për dore bashkëshorten e tij, derisa presidenti amerikan, Donald Trump, dhe Zoja e Parë amerikane, Melania Trump, nuk bajnë nji gja të tillë.

Komentuesit kanë debatue lidhun me atë se, Trump vazhdimisht ban veprime të tilla në publik.

Shperndaje në: