Kjo ka me ju befasue: Metoda e fundit për seks të mirë

Dy janë gjanat të cilave nuk ju rezistojmë: seksi i mirë dhe pica e mirë. Ndaj nuk përban çudi që “zhanri” i ri ma i preferuem i ndjekësve të pornos përmban pica.

“Pornhub” dhe “Thrillist” raportojnë se njerëzit janë të dashunuem (ose ma saktë, të eksituem) me pornon-pica. Aq shumë sa, çdo muej në këto sajte kërkohen rreth 500 mijë herë video me fjalën “pizza”.

Qe 5 termat ma të kërkuem:

Pica taksi
Pica me shumë “salcë”
Djali i picave
Çika e picave
Njeriu i picave

Gjithmonë porno-pica ka qenë shumë popullore dhe këto kohë ideja e nji djali që sjell picat në shtëpi cullak, asht joshja e madhe e pornos.