Kjo lojë bahet interesante në Kenia por ka nji mesazh! (foto)

Në Kenia, Afrikë, lojtarët shfaqin nivelet e tyne të kriketit për me përcjellë mesazhe dhe ndërgjegjësim kundër padrejtësive sociale në komunitetin e tyne.

Në këtë shtet ka mjaftë lojna popullore dhe të çuditshme njiherësh, të cilat përdoren jo vetëm për argëtim, por edhe për me dhanë mesazhe sociale.