Kjo Porsche e re mundet me u ble për ‘vetëm’ 15 mijë euro

Në Kinë doket se e drejta e autorit nuk egziston dhe gjithçka mundet me u kopjue.

E njajta gja ka ndodhë me modelin Macan nga Porsche, që asht imitue në detaje nga Zoyte Auto, që e ka prodhue dhe po e shet për 15 mijë euro.

Megjithatë, kerri i quejtun SR9 asht krijue me metal që ka fibra karboni, ndërsa ka motor 2.0-litra.

Me pamje të jashtme që ngjanë shumë me origjinalin, kerri ka nji pamje të mbrendshme mjaft luksoze.

kjo-porsche-e-re-mund-ti-blihet-pir-vetim-15-miji-euro-foto-51476643474