Kjo qysh asht falë sot xhumaja n’Podujevë ka me ju çuditë (foto)

Për nder të shenimit të 9-vjetorit të pamvarësisë së Kosovës, në xhaminë kryesore të Podujevës, xhumaja asht falë me plisa të bardhë.

Kjo asht në nderim të shtetit dhe kombit, tue kallxue edhe nji herë se feja për shqiptarët nuk ka qenë pengesë, por bashkim, shkruen lajmi.net.

Nji gjest i tillë madhështor duhet me qenë shembuj gjithandej vendit, mbasi shqiptarët në vazhdimësi përçojnë vetëm mesazhe paqeje dhe stabiliteti.

 

xhuma-pd