Kjo recetë asht ma e fortë se Viagra

Kjo recetë asht tejet e vjetër dhe asht përcjellë brez mbas brezi, ndërsa ata që e kanë provue thojnë se nuk ka asgja ma të mirë që e përmirëson jetën seksuale sesa kjo pije.

Për me e pregaditë këtë recetë duhen vetëm dy përbamës: rrush të thatë dhe tambël. Thuhet se rrushi i thatë asht i shkëlqyeshëm për potencë, ndërsa kur kombinohet me tamblin e rigjeneron energjinë seksuale.

Përbamësit:

– 30 gramë rrush të thatë

– 20 mililitra tambël

Fillimisht e pastroni rrushin e thatë, mandej e vloni tamblin. Pija duhet me u konsumue kur të ftofet, tri herë në ditë dhe me rritje graduale të sasisë së rrushit të thatë derisa të arrini në 50 gramë.

Mbas disa ditëve keni me e vërejt rezultatin e mahnitshëm në krevet, ndërsa dy partnerët kanë me u nda të kënaqun.

Shperndaje në: