Kjo shpi asht e moçme 300 vjet, por nji mrekulli nga mbrenda

Kjo shpi në brigjet e Cornwal, në Britaninë e Madhe asht ndërtue në vitin 1680.

Doket e vogël nga jashtë, pak e zymtë dhe e papërshtatshme për të jetue; me tavane të ulët, dritare të vogla dhe mure të trashë guri.

Por, nji çift i ri e blenë dhe e shëndrruen në nji shtëpi moderne dhe komode ku kanë gjithçka që ju nevojitet.